Enter your keyword

SHARON MESSEMAKER

HET GEZICHT VAN CORPUS MENTE
KLEUR_2

WIE BEN IK? Mijn naam is Sharon Messemaker. Ik ben 36 jaar oud en woonachtig in Leiden. In 2013 heb ik de opleiding tot allround holistisch masseur afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik mij de fijne kneepjes van verschilde massagevormen zoals, klassieke- polariteit-  en stoelmassage eigen gemaakt.

Uit ervaring weet ik dat er tegenwoordig veel van je wordt verwacht, ook op de werkvloer. Het is belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Stoelmassage draagt hieraan bij. Het is een moment om helemaal tot jezelf te komen en weer op te laden. Het zorgt voor een gezond evenwicht tussen inspanning en ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk.

Wat is mijn visie?

VOELEN, ERVAREN, BELEVEN...

Contact maken is de basis van een goede massage. Door dit contact vindt er een ontmoeting plaatst tussen jou en mij. De ontvanger en de gever. Ik heb aandacht voor jouw specifieke wensen en de signalen die jouw lichaam afgeven tijdens de massage. Dit zorgt voor een aangename ervaring. Na afloop van de massage zijn de effecten direct goed voelbaar. Spanningen zijn afgenomen en er is ruimte ontstaan die zowel lichamelijk als geestelijk voelbaar is.  Een plezierige beleving die je niet snel zult vergeten!

Wat is mijn werkwijze?

Is jouw interesse in stoelmassage gewekt? Neem dan contact met mij op voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek zal ik een gratis demonstratie geven, zodat je zelf kunt ervaren wat een stoelmassage voor jou en jouw personeel kan betekenen. Tevens zullen we een aantal praktische zaken doornemen zoals:

  • Hoe gaan we de massage introduceren?
  • Hoeveel medewerkers gaan er aan mee doen?
  • Wat is een goede frequentie voor stoelmassage op locatie?
  • Hoe gaan we medewerkers inplannen?
  • Wat zijn de kosten?

Waarom niet masseren?

Stoelmassage is minder geschikt wanneer je last hebt van acute ontstekingen, virusinfecties of koorts. Wanneer je zwanger bent kunt je de eerste twaalf weken van de zwangerschap niet deelnemen aan een stoelmassage. Raadpleeg altijd jouw arts of specialist wanneer er sprake is van ernstige gezondheidsklachten, en je hiervoor wordt behandeld.